trko.com.tr PvP forum sitemizin "Knight Online Server Tanıtımı" bölümünde, tüm sunucu sahiplerine ve oyunculara adil, düzenli ve bilgilendirici bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Bu kurallar, tanıtımların kalitesini artırmak ve forumdaki genel deneyimi iyileştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Lütfen tanıtım yapmadan önce bu kuralları dikkatlice okuyunuz.
Genel Kurallar
- Güncel ve Doğru Bilgi: Tanıtımlarınızdaki tüm bilgilerin (sunucu durumu, oranlar, etkinlikler vb.) güncel ve doğru olması zorunludur. Yanıltıcı bilgi içeren tanıtımlar kaldırılacaktır.
- Tek Konu, Tek Sunucu: Her sunucu için yalnızca bir tanıtım konusu açılabilir. Birden fazla konu açılması durumunda fazladan açılan konular kapatılacaktır.
- Uygun Dil ve Saygı: Tanıtım metinlerinde ve yorumlarda küfür, argo, hakaret veya rencide edici ifadeler kullanmak kesinlikle yasaktır.
- Dış Bağlantılar: Yalnızca sunucuya ait resmi web sitesi, Discord sunucusu veya sosyal medya sayfalarına bağlantı verilebilir. Rakip forumlara veya reklam amaçlı diğer sitelere bağlantı vermek yasaktır.
- Kural İhlali ve Ceza: Kurallara uymayan konular uyarı yapılmaksızın kapatılabilir veya silinebilir. Tekrar eden ihlallerde tanıtım yapan kullanıcıya süreli veya süresiz uzaklaştırma cezası uygulanabilir.
Tanıtım İçeriği Kuralları
- Başlık Düzeni: Konu başlığı, sunucunun adı ve genel türü (örn: "Sunucu Adı | Farm/PK/Ardream Server") şeklinde olmalıdır. Başlıklarda büyük harf kullanımı ve abartılı semboller kısıtlıdır.
- Detaylı Bilgi: Sunucu tanıtımınızda aşağıdaki bilgilerin eksiksiz ve anlaşılır bir şekilde yer alması zorunludur:
- Sunucu Adı: Tam ve doğru sunucu adı.
- Sunucu Türü: (Farm, PK, Ardream, Official Benzeri, Base, Only PK vb.)
- Açılış Tarihi: Sunucunun resmi açılış tarihi ve saati.
- Oyun Versiyonu: Hangi Knight Online versiyonu (örneğin v1299, v2xxx, v22xx vb.).
- Genel Özellikler: Başlangıç itemleri, oyun içi oranlar (EXP, Drop, KC, Upgrade vb.), etkinlikler (Border Defense War, Chaos, Juraid Mountain, Krowaz, Ronark Land Bossları vb.), job dengelemeleri, anti-hile sistemleri hakkında detaylı bilgi.
- Yönetim Ekibi: Destek kanalları ve yönetim ekibinin iletişime açık olup olmadığı.
- İletişim Bilgileri: Resmi web sitesi, Discord sunucusu ve varsa diğer sosyal medya hesapları (Facebook, Instagram vb.).
- Ekran Görüntüleri/Videolar: Sunucuya ait kaliteli ekran görüntüleri veya tanıtım videoları eklenmesi önerilir.
- Görsel Materyaller: Eklenen görsellerin veya videoların sunucuya ait olması ve yanıltıcı içerik barındırmaması gerekmektedir. Aşırı büyük boyutlu görsellerden kaçınınız.
- Tanıtım Güncelleme: Sunucunuzda önemli bir değişiklik (patch, etkinlik vb.) olduğunda tanıtım konunuzu düzenleyerek güncelleyebilirsiniz. "Güncel" gibi post kasma amaçlı yorumlar yapmak yerine konuyu düzenleyiniz.
Yorum ve Tartışma Kuralları
- Yapıcı Eleştiri: Sunucular hakkında yorum yaparken yapıcı eleştirilerde bulunmaya özen gösterin. Kişisel saldırılar ve yıkıcı yorumlar hoş görülmeyecektir.
- Spam ve Flood: Tanıtım konuları altında spam veya flood yapmak yasaktır.
- Destek Talepleri: Sunucu ile ilgili teknik destek taleplerinizi forum yerine sunucunun kendi destek kanallarından iletiniz.